Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев говори след поражението с 0:3 от ЦСКА-София на стадион "Българска армия" в 16-ия кръг на Първа лига. Според него играчите му трябва да са по-осторожни и да внимават, защото получават лесно много жълти картони.

"Аз съм си вкъщи, аз съм си вкъщи. Има много хора, които посещават "Българска армия", но не са си вкъщи и винаги ще бъдат гости. Въпреки че загубихме, инкасирахме 3 гола, отборът игра много добре, с добра скорост, добра динамика, но в определени моменти ни липсваше прецизност, доволен съм от момчетата. ВАР трябва да бъде по-прецизен в определени ситуации, съвет към ВАР, трябва да са по-прецизни, това е", каза той.

"Прогрес е точната дума, даже снощи имахме видеоматериал, който показах на момчетата - сравнителна таблица от миналата година и сега, да видят, че има прогрес, ние израстваме. Искаме да се надиграваме с противника, без значение с който отбор, на кой стадион играем. Загубихме, но това е поведението, което искам да виждам. Отношението и отговорността - начинът, по който стоиш на терена, не трябва да се влияем, да, не е приятно в края на полувремето или в началото на мача да получиш гол, но се случва", продължи Пенев.

"Трябва да бъдем по-осторожни. Много картони за нас, нито един за противника, това не е нормално, аз гледам мача отблизо. Веднага се вади картон за Хебър, много лесно, много бързо, след това този футболист много внимава. Има дисбаланс в тези решения. Имаме двама, които са трайно контузени. Имаме наказан футболист, Охене е с болежка от миналата седмица, готвим се с морал и оптимизъм за следващия мач", допълни бившият капитан, президент и старши треньор на ЦСКА-София.