Tреньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана частично доволен от успеха на своя тим над Ботев (Пловдив). "Червените" победиха "канарчетата" с 2:1 в дербито на 10-ия кръг на efbet Лига.

"Никога не съм напълно доволен. Има аспекти, които трябва да подобрим, но това е страхотен резултат срещу мотивиран отбор на стадион със страхотна енергия.

Да, разбира се. Мисля, че днес не играхме толкова добре, колкото миналата седмица, но е важно да продължим да печелим точки. Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните моменти. Не беше лесно, но това е страхотна победа.

Мисля, че приехме битката и предизвикателството. Трябваше да се защитаваме в първите и последните 10-15 минути. Страхотно е, че вкарахме голове във важни моменти. Огромни, те все още са тук. Искам да им благодаря от името на целия отбор, страхотна подкрепа, благодаря на всички, които бяха тук.

Не чак толкова много време, в което да работим по тактиката, затова ще работим за физиката, за да бъдем в добро състояние в средата и в края на седмицата. Ще видим каква е природата на контузиите на Марселино и Кордоба. Тези контузии нарушиха ритъма ни, но се справихме“, каза Ел Маестро.