Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред "Тема Спорт", че не е искал отлагане на мача с Лудогорец от третия кръг на efbet Лига, както не би желал и такова с ЦСКА в предстоящия четвърти.

"Явно вярвате в задгробния живот", каза босът на Славия по отношения крайния успех на "армейците" срещу Сепси.

"Аз нито съм искал с Лудогорец да отлагаме мача си, нито и сега бих желал с ЦСКА. Срещите трябва да се играят. После, в края на есенния дял, ще се съберат да играем сумати двубои в лошото време. Не искам да коментирам треньорската промяна при ЦСКА. Най-добре е да си гледаме в нашата паница", коментира Стефанов.

Извънредната пауза в шампионата Славия запълни с контрола срещу израелския Секция Нес Циона. Тя обаче се игра само в едно полувреме и бе прекратен след скандално поведение на наставника на евреите. Той потърси саморазправа с играчи на белите.

"С тях винаги е така. Аз, ако не беше това отлагане на двубоя с Лудогорец сигурно нямаше да играят тази контрола с израелския клуб", категоричен бе президентът на столичани.

Относно селекцията той добави: "Засега няма нищо по отношения на воходящи и изходящи трансфери. Имаме си отбор". Славия започна кампанията с победа над Етър на "Ивайло" и загуба от Ботев Враца като гост.

"Бакеро лесно се адаптира към отбора и българския футбол. Трябва другите да се адаптират към него", категоричен бе Венци Стефанов. Вратарят на белите Светослав Вуцов, който се възстановява от операция се очаква да се завърне в игра в края на август за двубоя с ФК ЦСКА 1948.