След като остана с човек по-малко на терена, Левски поведе и в крайна сметка стигна до победата при гостуването на Славия, а според старши треньора на "сините" Николай Костов футболистите му са играли по-умно, след като са вкарали първия гол.

"Видяхте още в началните минути бяхме много добре разпределени на терена, доминирахме тотално и точно тогава получихме червен картон и нещата се промениха. Не сме давали указания на играчите да играят дефанзивно", обясни Николай Костов.

Той обясни още, че на полувремето играчите му са си взели почивка, в съблекалнята е коментирано какво трябва да се случи и през втората част Левски излезе, за да спечели мача. 

"Ние сме играли и друг път под тази система. Естествено, че съм доволен. Искам да похваля и отбора на Славия, те намериха своите положения. Ние сме щастливи, че направиха този пропуск, но това е футболът. Поздравявам ги", каза още Николай Костов, който добави, че е доволен от играта и че стилът на Левски, който се развива, е рискован.

"Мога да кажа, че всички мачове са важни, а тези са по-специални. Надявам се да се подготвим добре, защото имаме малко време за възстановяване. Мисля, че ще направим всичко възможно да се представим на ниво", добави още треньорът.