Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов смята, че бистричани ще се надиграват и ще успеят да победат Левски. Двата отбора ще се изправя един срещу друг в двубой от 16-ия кръг на efbet Лига, който ще бъде утре от 17:30 часа на стадион "Витоша".

"Очакванията ми са да излезем мотивирани, да покажем добро лице, да опитаме да се надиграваме с Левски и да излезем като победители в мача.

Левски играе доста добър футбол. Имаха възходи, в някои мачове не успяха да победят, но се от отборите, които опитват добър футбол. Трябва да покажем лице, за да победим. Ако не покажеш лице и характер в този мач, няма как да вземеш мача.

Нас като цяло не ни интересува Левски с кого ще излезе. Ние им наблюдаваме всички мачове. Не е само Уелтон, съставът им е окомплектован. Няма да излезем по друг начин заради липсата на Уелтон. За тях може да е липса, но нас не ни интересува и е важно ние как ще играем.

Утре, когато излезе стартовия състав, ще разберем. Реян Даскалов все още се лекува, а Стоян Стоичков има мускулна травма.

Със сигурност не излизаме в мачовете за равенство. Стараем се отборът да надгражда, да стоим добре в атака, да се надиграваме. Нашата цел не е да чакаме отборите. Имаме добри футболисти, с които да се противопоставим срещу всеки отбор и нашата цел в домакинските мачове е да победим. В някои мачове не се получи и трябва да променим това нещо, за да бъдем ефективни“, каза Панайотов.