Треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев коментира загубата на тима му с 1:2 от ЦСКА 1948. Неговият отбор допусна обрат в мача от 12-ия кръг от efbet Лига.

"Причината за загубата е, че Чочев ни вкара гол в края на мача. ЦСКА 1948 разполага с най-добрата селекция в България. Имат 25 качествени футболисти. Постарахме се да ги затрудним максимално и успяхме в много моменти. Имаше ситуации, които трябваше да развием по-добре. Всичко, което се случва, е нормално. Не мога да кажа, че не ни е достигнало малко, защото не е така.

В тези ситуации, когато трябва да успееш да задържиш нещото, което ти идва добре като резултат, трябва да го направиш. Там е разликата между добрите отбори и тези, които се лутат в класирането. Трябва да подобрим много неща, за да бъдем там, където ми се иска на мен.

Мога да поздравя моите футболисти за начина, по който изиграха мача. Ако всички искаме да растем, не трябва да спестяваме два метра спринт или едно посягане. Не трябва да пропускаме важните неща. Всяко нещо на терена е важно", каза Янев.