Наставникът на Етър Светослав Петров изрази разочарованието си от загубата с 0:3 от Локомотив в Пловдив. Наставникът на "виолетовите" заяви, че според него резултатът не отговаря на показаното от двата отбора на терена и увери, че неговият състав ще се бори докрай за оцеляването си в Първа лига. 

"Като чуеш резултата, ще помислиш, че са ни смачкали. През първото полувреме не стояхме лошо, но за съжаление загубихме. Първите полувремена играем силно, но изпускаме положения и през втората част допускаме голове, след което характерът на мача става друг", коментира той след срещата. 

"От две положения трябва да вкараме поне едно. Отбор като нашия не може да създава по 8-9 ситуации. Не успяваме да отбележим и се пропукваме, което е нормално. Лошото е, че допускаме голове, а не отбелязваме. Трудно бихме спечелили точки някъде, ако не реализираме. Не влязохме много добре в мача, но до първия гол на Локомотив не мога да бъда недоволен. Лошото е, че повтаряме едно и също вече четвърти пореден двубой", каза още специалистът и коментира какви са перспективите пред клуба, който продължава да заема последно място в класирането с 10 точки след 24 срещи.

"Ще се борим докрай. Аз лично няма да се предам. Жал ми е за футболистите, защото не мога да не бъда доволен от тяхното влагане. Дават всичко, на което са способни, но не можем да се похвалим с позитивен резултат", допълни Петров.