Бирсент Карагерен от ЦСКА 1948, който се отличи с гол и асистенция при победата на тима му срещу Сепси в контрол, коментира след мача, че по-добрите българи са в състава на "червените" и че се надява той и съотборниците му да постигнат още по-голям успех през предстоящия сезон.

"Мисля, че се получи добър двубой. Имаше доста единоборства и двата отбора искаха да победят. Радвам се, че нямаше контузи и победихме", каза Бирсент Карагарен веднага след срещата със Сепси.

Той допълни, че дава максимума, за да помага на отбора и според него успява да се справи. Бившият футболист на Локомотив Пловдив добави още, че ЦСКА 1948 трябва да се подготви добре, защото предстоят тежки мачове.

"Когато си с топка не усещаш толкова умората, когато е сухо тичането нормално футболистите да мрънкат", сподели футболистът и допълни, че в ЦСКА 1948 всеки се бори за мястото си.

"Аз съм тук от 6 месеца и се надявам да мога да помогна на отбора. Всеки дава максиума от себе си. По-добрите българи са тук. Дано постигнем нещо повече през следващия сезон", завърши той.