След отпадането си във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, ЦСКА 1948 не успя да се върне на победния път в срещата си от четвъртия кръг на Първа лига, в която обеше домакин на Хебър Пазарджик.

Преди началото на срещата треньорът Любослав Пенев и бившият спортен директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков получиха нужното уважение и благодарност от домакините за приноса му към бронзовите медали на отбора през миналия сезон.

Треньорът на гостите обаче със сигурност не е бил доволен още в средата на първото полувреме, когато защитникът на Хебър - Мартин Михайлов напусна игра заради втори жълт картон.

Бранителят получи първото си официално предупреждение в 15-та минута, а до 21-та вече не беше в игра. Първият жълт картон беше за нарушение в наказателното поле, а отсъдената дузпа беше пропусната от Педриньо.

Все пак бразилският футболист на ЦСКА 1948 се реваншира и откри резултата в началото на второто полувреме. Въпреки численото преимущество на тима на Атанас Рибарски, ЦСКА 1948 не успя да вкара втори гол, а Хебър Пазарджик изравни около 10 минути преди края на редовното време чрез Атанас Кабов.

Тимът на Атанас Рибарски загуби първи точки през сезона в Първа лига, а футболистите на Хебър Пазарджик взеха първата си точка като гост.