Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски не скри задоволството си след победата на тима си над Пирин (Благоевград).

В мач от втория кръг в efbet Лига ЦСКА 1948 победи като домакин Пирин (Благоевград) с 3:0 на стадиона в Бистрица. За "червените“ това е втора поредна победа в шампионата. Пирин регистрираха втора загуба.

"Заслужено спечелихме мача – каза след двубоя треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски. - Контролирахме развоя на събитията през почти цялото време. Нямаше отпускане след почивката, просто дадохме почивка на някои играчи, направихме смени, влязоха други“.

Специалистът говори и за престоящия дебют на отбора му в европейските клубни турнири. ЦСКА 1948 приема следващата седмица румънския ФКСБ в първи мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

"Гледали сме вече мачове на румънския ФКСБ – заяви Рибарски. - Те ще играят още една среща преди нашия мач. Ще изберем най-добрия начин, по който да им се противопоставим в дните до двубоя“.

Треньорът на ЦСКА 1948 каза още, че от клуба ще поискат от БФС отлагането на срещата от третия кръг на първенството срещу Арда, за да може тимът му да е концентриран само върху сблъсъка с румънците.