Левски изигра един от най-добрите си мачове от началото на сезона в българската футболна efbet Лига, въпреки поражението с 0:1 срещу ЦСКА 1948. Това заяви треньорът на "сините" Николай Костов.

"В такъв момент каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. Мисля, че отборът ни направи един от най-добрите си мачове, тъй като играхме смислено, организирахме добре атаките, но за съжаление не успяхме да реализираме гол. Ситуацията става по-сложна, тъй като нашата публика вече е нетърпелива. Ще видим как можем да излезем от това положение.

Играхме доста добре в този мач и сигурно звучи налудничаво, но съм доволен. На прага сме да утвърдим стил на игра. Играем добре с топката и създаваме ситуации във всеки мач, но имаме малшанс. Знам, че ще бъда упрекнат (за тези думи), тъй като критиците се увеличават. Така се случи в тези мачове, че не успяваме да вкараме.

Сега е момент да се обединим и трябва да го направим около играта. Левски играе добър футбол, въпросът е как да реализираме усилията ни. Ще превъзмогнем всичко. Въпросът е да се успокоят футболистите и да налагат своите стил и воля. Не сме надиграни от никого и вярвам, че има надежда", каза Костов.