Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, похвали футболистите си за себераздаването след днешната победа над Крумовград с 3:2.

"Една ситуация имаше при 3:2. За радост усилията на играчите се оползотвориха. Нямам претенции към футболистите. Стара традиция е да подценяваме ситуации. Вкарахме три гола, а можеше да потърсим и още. Доволен съм от футболистите предвид това, че се очакваше мачът да бъде отложен.

Допуснахме два и вкарахме три, което не е приятно. Трябва да бъдем по-концентрирани. Взехме три важни точки. Изиграхме мача, което беше важно. На преден план днес беше волята и характерът. Тези бели петна, които на моменти се получават при нас, трябва да ги избягваме с повече концентрация. Това не омаловажава усилията на футболистите, които дадоха всичко да вземат този мач.

Една трудна седмица с националния отбор. Радвам се, че излязохме с чест от нея. Можеше да излезем от тях и с повече точки. Не трябва да смесваме нещата. Нямаме проблеми да се справяме. Радвам се, че футболистите успяха да се съвземат и да постигнем горе-долу достойно резултати. Ако си спечелим мачовете, можем да се преборим за тройката“, каза Илиев.