Любослав Пенев приключи бойкота си и за разлика от предишните седмици, когато говореше за времето, летните гуми и даваше съвети, този път коментира победата на своя отбор. Това се случи след успеха на Хебър с 3:0 над Етър.

"Ще го кажа и днес. Казах го и след предишните две загуби. Играем добър футбол. Стараем се да се надиграваме. Но има и фактори, които влияят на това представяне. На всеки отбор може да повлияят. Аз съм доволен от момчетата. Показаха себераздаване. Въпреки че бяхме с 10 човека, продължихме да играем както ние искаме. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим този гол", започна Любо Пенев.

"Не гледам класирането. Интересува ме тренировъчния процес, имаме доста мачове, за нас нищо не е приключило. Искаме да завършим сезона по най-добрия начин. Моделът на игра е това, което показваме. И в защита, и в разиграването, и при завършването на ситуациите. Ние победихме с 3:0, но създадохме още положения. Трябваше да завършим положенията по друг начин. Защото в друг мач, може да нямаме чак толкова много ситуации."

Доволен съм от младите, тренират много добре, наясно са, че те са в мъжкия футболи не могат да се предават. С много работа се случват нещата“, заяви Пенев.