Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от успеха в гостуването на Локомотив Пловдив от Първа лига. Наставникът на шампионите призна, че победата е важна заради трудностите, които отборът му изпитва при подновяването на шампионата след паузата за националните отбори.

"Победата е наша и ние сме доволни. Този успех беше много важен, защото идва след пауза за националните отбори. Ние винаги тръгваме по-тромаво в първенството след такава пауза, въпреки че сега играхме контрола със Стяуа. Имаме играчи, които се завърнаха късно от мачовете им за националните отбори. Якуб Пьотровски дойде един ден преди днешната среща. Така че това беше една ценна победа срещу Локомотив Пловдив, който е труден отбор", заяви Дерменджиев и обърна внимание на грешките в защита, допуснати от състава му. 

"Те не са имали чисти положения. Това са наши грешки. Не се организирахме така, както трябва. Това е изключително важен въпрос и ще покажа на футболистите къде са допуснали тези неточности", допълни той.