Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори след загубата на неговия тим от Черно море. Шампионите загубиха визитата си във Варна с 4:0 в мач от плейофите в горната шестица.

"Футболът се играе на голове. Ние инкасирахме 4 гола, някои от играчите не мога да ги позная. В крайна сметка е футбол и се получават такива неща“, заяви родният треньор.

"Ние в предварителните разговори с играчите, знаехме как ще играе Черно море и трябваше да го неутрализираме. Не се получи абсолютно нищо от това, което бяхме планували в началото на срещата. Знаехме къде трябва да застане отбора и какво да направи. Искахме Черно море да държи топката, допуснахме един гол, но след това не направихме добра организация на играта и излязохме от този контекст. Затова получихме и още попадения“, коментира треньорът на разградчани.

"Вратарите са наши момчета, не можем да ги съдим. Един такъв мач може само да научи Пламен Пепеляшев. Антон Недялков играе и от двете страни, но Сон има много минути и трябваше да излезе да почине. Надяваме се на добър резултат в следващия мач в Разград, иначе ще има горчивина“, завърши Дерменджиев.