Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов направи обзор на представянето на отбора през есенния полусезон. Той заяви, че треньорът Николай Панайотов има пълна подкрепа от ръководството.

"Непостоянството в играта ни попречи на положителните резултати. Лесно загубените точки се оказаха доста негативни за класирането. Новите хора, които взехме, трудно се адаптираха, а някои не успяха. Ние сме амбициозни хора, целите ни са високи. Продължаваме да работим, има още много мачове да играем. Надявам се да бъдем по-постоянни, за да постигнем по-добри резултати.

Свърши се много успешна работа във втория отбор. Школата постигна много добри резултати. В това отношение самият факт, че в първия отбор се изкачват млади състезатели - това е показателно, че се работи добре в школата. Имаме много добри деца, които във времето ще имат възможността да покажат своите качества.

В един професионален футболен клуб честата смяна на треньорите оказва негативно влияние върху отбора и състезателите. Всеки един новоназначен треньор има свои идеи, коренно различен подход, изисквания и всичко останало. Необходимо е време на играчите. Мечтая си това при нас да не се получава, нека е все по-рядко. За два-три-четири месеца един треньор никога няма да успее да отработи всички тези футболни елементи, които са необходими един отбор да работи като едно цяло. Треньорите искат футболистите да мислят и действат еднакво. Това се постига с много постоянство. Това непостоянство ни изяде 7-8 точки.

Много ми се иска Николай Панайотов да остане начело на отбора. Има нашата подкрепа на 100%. Ще направим всичко възможно да подобрим конкуренцията на всеки един пост, защото това дава нужните качества и постоянство. Побеждавали сме Лудогорец, защо да не ги победим отново? При жребия изказах своето мнение, че явно пролетта ще играем само с Лудогорец. Тези мачове ще ни помогнат в едно естество. Във финала ни липсваше опитът и самочувствието. Надявам се сега да покажем, че сме израснали в това отношение. Напред трябва да излезе професионализмът.

Централният нападател трябва да финализира атаките, защото играем с типични крила и създаваме много положения. Не видях нужните качества в Аерон Зинга и Видар Кяртансон. Може би адаптацията и малкото игрово време им попречи. На нас ни трябват тарани, които да завършват атаките.

Всички мачове с Лудогорец са еднакво важни - шампионат, Купа, Суперкупа. Ние сме максималисти и се стремим да побеждаваме във всеки един мач, без значение от какво естество е", каза Младенов.