Славия и Арда завършиха наравно 0:0 в двубой от 32-ия кръг на плейофите в групата за разпределяне на местата между 7-о и 10-о в Първа лига.

Домакините започнаха по-активно срещата, но така и не стигнаха до попадение. Постепенно темпото спадна и интересните ситуации липсваха.

В 29-ата минута Исак Соле отне топката в центъра и изведе Мартин Сораков. Нападателят на "белите" финтира Джалал Хюсеинов и шутира над вратата от чиста позиция.

Отговорът на Арда бе едва в 43-ата минута, когато Станислав Иванов напредна по дясното крило на нпадението на Арда и центрира на втора греда към Чинонсо Офор, който не намери целта.

В началото на втората част Мартин Сораков направи сериозен пропуск. Нападателят открадна топката след грешен пас на Анатолий Господинов, но след това вратарят на Арда поправи грешката си.

След около час игра нервите на Галин Иванов и Кристиян Стоянов не издържаха. Това не се хареса на Златомир Загорчич. Разгневен, специалистът първо посочи на Иванов пътя към съблекалнята. Свадата продължи и Заги тръгна заплашително към своя футболист и намесата на доктора на "белите" Дениз Йълмаз бе ключова в този момент с високо напрежение.

След равенството Славия се намира на последното 10-о място в тази група с актив от 37 точки, с 4 по-малко от днешния си съперник Арда.