Треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев заяви, че тимът му е играл страхливо при загубата от Лудогорец с 0:3 в мач от 30-ия кръг на Първа лига.

"Факт е, че не взехме и точка. Има си обяснение. Моето е, че в много моменти играхме страхливо, притеснени. Това не трябва да се случва. Ако искаме да играем добър футбол, не трябва да се чувстваме по този начин. Имаше някои хубави неща за нас и повече ситуации за корекция, на които ще обърнем внимание в следващите часове. Следващата седмица отново имаме двубой и трябва да се подготвим по най-добрия начин.

Започваш много рано с 0:2 и това не е ок за отбора. Има си причини. Ще ги разгледаме, ще коментирам с футболистите, ще направим необходимите промени. Един добър анализ, защото това е важно за всеки мач. Това се опитваме. Много повече време трябва да изглеждаме по този начин. За това споменах, че нито страх, нито притеснение, нито каквото и да било безпокойство трябва да има в главата на футболистите.

11 срещу 11 излизаме. Подготвени сме. Със самочувствие, с желание, с енергия. Програмата доколкото я познавам е нормално. Изигравата се мачове дне с и утре, и в понеделник трябва да сме наясно с програмата. Ние сме добър, играем добър футбол, искаме да се надиграваме. Ще продължим по същия начин да се представяме", каза Пенев.