Старши треньорът на Етър Емануел Луканов каза, че загубата за тима му от Локомотив Пловдив е дошла след грешка в тима му, при която вместо Етър да осъшестви правилно атака, допуска гол.

"Да, поражение. Наивно поражение, абсолютно. С човек по-малко в ситуация, в която ни отбелязаха, бяхме с още един човек по-малко. Можехме да развием атака, която можеше да бъде развита, но всъщност не беше развита, а допуснахме гол. По детински подходихме. Вместо да изкараме топката и времето да свърши, подходихме детски и наивно", каза треньорът на Етър след срещата.

Емануел Луканов добави, че има много странни отсъждания към тима му.

"Обърка се червеният картон, оттам мачът тръгна в друга посока. Нищо не сме объркали. Момчетата се раздават въпреки всичко. Благодаря и на публиката, подкрепя ни непрестанно. До края бяхме в мача. Поздравления за Локомотив Пловдив – те са лидер и добър отбор. Нищо не се обърка, следвахме си плана до края", обясни треньорът на Етър, който подчерта още, че в следващата среща на тима му, която е срещу Левкси, "болярите" ще търсят точки, защото от това имат нужда.