Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, говори пред медиите преди началото на новия сезон в Първа лига. Отборът от Бистрица, който спечели бронзовите медали през миналата кампания, започва сезон 2023/2024 с гостуване на Левски в събота от 18:45 часа.

"Очаквам динамичен мач с Левски, въпреки очакванията за горещо време. Отворен мач. Очакваме противникът да изглежда по малко по-различен начин спрямо миналия сезон, предвид новия треньор. Там има промяна в начина на игра, особено в нападение.Очакваме да избистрим състава и да вкараме в игрови ритъм новите попълнения. Мисля, че използвахме максимално добре малкото време за подготовка. Нещата винаги може да са по-добре. Левски нямат нови футболисти, но това мисля, че е плюс - обигран отбор", сподели Рибарски.

"Новите ни футболисти все още се напасват с отбора. Очакваме още един нападател да пристигне максимално скоро, доста хора ни напуснаха. В процеса на работа ще избистрим игровия облик. Ще имаме сили да погледнем към първото място. Целта ни винаги е първото място в първенството и Купата на България", добави наставникът.

"Сигурен съм, че отборът ще бъде по-силен от миналата година, без да обиждам предишните играчи. Дали имам спокойствие? Спокойствие няма никъде. Благодаря на президента за подкрепата, но има цели - нормално е ако не постигнем целите, отговорността да нося аз. Целта е да сме две стъпала по-високо от третото място. Щом съм тук, значи смятам, че целта е изпълнима", каза още Рибарски.