Никола Илиев, който премина от Интер в ЦСКА 1948, обяви при представянето си, че има големи амбиции в българския отбор, към който се присъедини под наем до края на сезона.

"Благодаря за топлото посрещане. Чувствам се чудесно и съм готов да радвам феновете. Нямах колебания относно идването ми тук. Както на отбора, така и моите амбиции са големи и искам да спечеля първенството и да стана шампион на България. Предложиха ми добра оферта, приех я, защото искам да се развивам в мъжкия футбол и отново да се завърна в Европа", каза младият български национал.

"Не искам да коментирам оферти от други отбори. Имаше една оферта, но реших, че тук ще имам най-много игрово време. Конкуренцията в отбора не ме притеснява. Напротив, тя ще ме направи по-силен. Взех номер 17, защото беше свободен. Нямам любим номер", разкри Илиев.

" Аз съм млад и трябва да надграждам. Мога да играя на всички предни позиции, но най-добре се чувствам зад нападателя. Ако направя добри игри и се представям добре, вкарвам голове, асистенции и помагам на отбора да печели, ще ми помогне за националния отбор“, допълни играчът.

Бившият играч на Ботев Пловдив допълни, че не иска да коментира информации за оферти от други отбори.

Никола Илиев добави, че преминаването му в ЦСКА 1948 е важна крачка, защото така преминава от юношеския към мъжкия футбол и добави, че основното нещо, на което се е научил след трансфера си в Италия, е дисциплина.