Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов разкри след равенството на "канарчетата" срещу Левски (1:1) свой разговор с футболен бос, който му е казал, че "в Левски табели не уважават".

"Първите 20 минути Левски изглеждаше по-добре, втората половина на първото полувреме владеехме инициативата, излизахме добре от тяхната преса, с такъв футбол, който приляга на Ботев. Ниски топките по тревата, хубави и бързи атаки. Второто полувреме имахме четири-пет шанса и заслужавахме да се поздравим с победата.

Все пак знаете, че на “Георги Аспарухов" се играе трудно. Но при 0:1, когато събереш сили и мотивация да обърнеш резултата, и не да браниш точката, а да победиш, това значи много - искаме, даваме и можем. Рано или късно повечето добри резултати ще дойдат.

Ферарио Спасов? Много тежко, работил съм с него, лека му пръст на човека, моите съболезнования за цялото му семейство, беше много добър човек, великолепен човек. В нашия отбор има точни правила кой изпълнява правила за изпълнители на корнер, фаул, дузпа. Дузпите ги бият Секулич и Бароан. За рождения ми ден Бароан лично пожела аз да бия дузпата, за да ми направи подарък. Аз даже му предложих да бием двойна дузпа, да му подам той да вкара, не се съгласи, каза, че съм крейзи.

Не съжалявам за решенията, които съм взел през живота си. Може да съм сбъркал някъде, но не съжалявам. Решението да напусна Левски? Не съжалявам за това решение, чувствам се щастлив и удовлетворен, мисля, че на терена се показва и се вижда. Един приятел, един много голям президент на отбор, 30 години е президент, продал е футболисти за 200 милиона сигурно, вие ще се сетите кой е, обади ми се наскоро да ме поздрави за 600-те ми мача. И ми каза едно: “В Левски табели не уважават". Мисля, че ме разбрахме, знаете и вие много добре, много от вас са левскари, така че през годините се показа, вижда се, това е.

Националния отбор? По принцип и с Илиан Илиев съм се чул наскоро, това е един от много добрите треньори. Не по този повод, по друг повод - можеше да стане нещо интересно с него в чужбина, той го заслужава, но си води Черно море, разбрал се е да поеме националния отбор, така че времето ще покаже", каза Попов.