Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе разочарован от загубата с 1:2 при домакинството на Лудогорец в Първа лига. Шампионите стигнаха до успеха с гол от бившия играч на "черно-белите" Диниш Алмейда в последната минута от редовното време. 

"Със смесени чувства съм. Подходихме по различен начин. Тактически успяхме да затворим пространствата пред Лудогорец. Получихме нелеп първи гол. Съумяхме да изравним и през втората част подходихме много добре, но когато създаваш положения, трябва да ги реализираш. Боли в последната минута да загубим този мач, но аз се гордея с футболистите си. Това са мачове, в които само можем да израснем. Днес мисля, че имахме сърца, играхме за нашата публика. Остава горчилка в мен, защото този двубой не трябваше да го загубим", коментира той. 

"Футболът понякога е жесток. Трябва да го преглътнем и да продължаваме да работим. Аз съм адаптивен. Мисля, че интелигентният човек трябва да намира начин да бъде гъвкав. Не бягам от принципите си, но трябва да променим философията си заради обстоятелствата. Не мога да бъде недоволен от играчите. Стараят се, опитват се...на моменти им се получава, на моменти - не. Локомотив винаги излиза и играе за победа", каза още наставникът на Локомотив.