Треньорът на Крумовград Неманя Миланович бе много доволен след сензационната победа на тима му над Лудогорец с 3:1 в срещата от първия кръг на efbet Лига.

"Имахме доста късмет. Лудогорец бе по-добрият отбор днес. Физически също стояха по-добре от нас, но ние се борихме докрай. Искам да поздравя момчетата и най-вече Янко Георгиев, който направи страхотен мач.

Ние водехме на полувремето и знаехме, че можем да спечелим този мач. Трябваше да останем концентрирани до края на мача. Направихме и промени, които се отразиха добре на състава.

Наистина е много трудно, когато имаш нужда от подсилване и имаш много нови футболисти. Изключително важно бе за нас, че започнахме с победа. Трябва да продължим да работим физически, защото в този аспект от играта не сме готови.

Записах си няколко индивидуални грешки в тефтерчето. Трябва да бъдем по-агресивни в следващите си мачове. Нямаме какво да губим срещу ЦСКА, би трябвало да сме по-сдобри срещу тях, защото ще имаме още една седмица за подготовка“, каза Миланович.