Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов сподели, че се надява тимът му да представи на нужното ниво, за да спечели срещу отбор, който е в подем. Специалистът говори пред медиите преди мача с Ботев (Пловдив).

"Очаквам да направим добър мач с Ботев (Пловдив), който е в подем. Надявам се да се представим на нужното ниво, за да спечелим. Нашите планове няма какво да ги промени. Ние се готвим за мача, без значение кой футболист ще излезе на терена. Дали с Ивелин Попов, или не, няма значение за нас. Ботев имат добри нападатели.

В атака отборът разполага с доста силни и бързи футболисти, добър централен нападател и добре играе отборът последните мачове.

Не искам да коментирам отделни клубове. Мачовете в Европа нормално да са на по-високо ниво. Има и такива резултати. Не е приятно за никой български отбор. С оглед утрешния мач, ще го гледаме. Всеки мач е важно треньорът да гледа съперници и отборите, които са в нашето първенство.

Имаме контузени, които вече се възстановят. Джонатан, Жека (Евгений Сердюк), Реян Даскалов и Неделко Пишчевич имат проблеми. Надявам се след паузата да са готови. Пишчевич вече тренира наравно с отбора. Бързо навлиза в ритъм. Надяваме се по време на паузата, ако имаме контрола, да го ползваме", каза Панайотов.