Старши треньорът на Черно море (Варна) - Илиан Илиев, говори след първата победа на неговия тим през новия сезон. "Моряците" спечелиха домакинството си на Хебър (Пазарджик) с 1:0 в мач от втори кръг на Първа лига.

"Играчите доста се потрудиха. Направихме трудното и вкарахме ранен гол, но след това не успяхме да направим ключовия пас в завършващата фаза. Много важна победа“, коментира Илиев.

"Трите точки бяха единствената ни алтернатива. Знаем много добре, че на нашия терен сме допускали голове и без удари в нашата врата. Мисля, че момчетата изиграха мача хубаво, държахме топката. Имаме много резерви в офанзивен план. Поянкога резултатът е по-важен от красивата игра“, продължи той.

"Започнахме мача с доста високи хора, но това не ни помогна при статичните положения. Имаме доста резерви от това естество. Очаквам да сме по-агресивни срещу Крумовград. Искам да отговорим на агресията на съперника. Играем по-късен мач и се надявам да имаме повече фантазия в завършващата фаза от днес“, каза още родният специалист.