Треньорът на Арда - Александър Тунчев не скри разочарованието си след загубата от Черно море във Варна. Срещата от 16-ия кръг на efbet Лига завърши при 0:1 в ползва на "моряците".

"Черно море е един доста добър отбор, неслучайно са сред лидерите. В първите 10-15 минути не успяхме да се ориентираме по най-добрия начин. След това мога да твърдя, че бяхме равностойни даже на моменти през второто полувреме бяхме по-добри, но това което ни липсва в последните мачове - в завършващата фаза. За съжаление, днес допуснахме една грешка, която ни костваше попадение в нашата врата.

Донякъде не отправяме достатъчно удари. Опитваме се, едва ли не, с повече подавания да влезем в наказателното поле и да шутираме, а това няма как да се случи. Направихме няколко добри атаки, но не успяхме да реализираме. Създаваме ситуации, изключваме мача срещу Левски. Не мисля, че има някакво напрежение в това.

Виждам едно израстване в нашия отбор. Играхме като колектив, помагахме си, когато някой сгрешеше. Това няма как да ни радва и не допускахме кой знае какви ситуации пред нашата врата.

Нормално е, когато нападателите не могат да отбележат, да има някакво напрежение, но пак казвам - създаваме ситуации, така че не мога да говоря за напрежение", каза Тунчев.