Tреньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски заяви, че очаква различен двубой срещу Пирин (Благоевград) в сравнение с този с Левски (2:1) през уикенда. Специалистът говори пред медиите преди предстоящото домакинство на "орлетата" от втория кръг на efbet Лига.

"Очакванията са ми за различен двубой спрямо този от първия кръг. Различен като естество. Ще имаме и различен подход в самата среща, но като цяло не очаквам да бъде лек мач. Очаквам да владеем инициативата със и без топка. Да имаме повече възможности да създаваме натиск в противниковата половина.

Капитанската лента е избор, на който аз държа да бъде направен от момчетата в съблекалнята. Беше направен избор първи капитан да бъде Ради Кирилов, а втори да бъде Елитон. Изборът беше почти единодушен.

Това горещо време намалява темпото на мачовете и ощетява отборите, които имат сгъстен цикъл от мачове. С оглед на тези 15 минути, не знам дали ще има голяма разлика. В Бистрица е малко по-хладно и се надявам температурата да е нормална.

За съжаление там имаме различна инфорамция Аймен Маюс. Кореспонденцията за момента е прекъсната. На този етап той няма да се присъедини към нас.

Въобще не сме планирали начина, по който ще излезем срещу ФКСБ и умишлено не искам да го правя. Единственото нещо, което сме тренирали и говорили, е за предстоящия сблъсък с Пирин. Не трябва да се допуска такава мисъл за по-следващия мач с ФКСБ", каза Рибарски.