Треньорът на Локомотив (София) - Стойчо Стоев остана много доволен от футболистите си след победата над Ботев (Враца) с 1:0 в първия кръг на efbet Лига. Това бе и официален дебют за специалиста начело на "железничарите".

"Чувството е много приятно, тъй като наистина доста време не бях покрай тъчлинията. Удоволствието е огромно, тъй като съм треньор на родния си клуб Знаехме, че мачът ще е труден. Имахме кадрови проблеми. Успях да си позволя само две смени в хода на мача. Все още се вижда, че имаме проблеми. Убеден съм, че в процеса на първенството ще ги изчистим и ще изглеждаме стабилно като отбор.

Когато имаш на разположение 13 футболисти, не е лесно, но те показаха характер. В даден момент се поизмориха. Допуснахме грешка, че вместо да се опитаме да укротим топката, дадохме инициативата на Ботев. Имаме доста неща да чистим и в офанзивен, и в дефанзивен план. Просто трябва време.

Очакваме нови попълнения. Новият футболист не е в това физическо състояние да бъде пълноценен на терена. Дали ще участва в мача срещу Локо (Пловдив), още не мога да кажа. Не искам да конкретизирам постове. Където имаме слабости, се надявам да успеем да реализираме трансфери. Тогава отборът на Локомотив ще изглежда по-добре", каза Стоев.