Треньорът на Арда - Николай Киров остана разочарован заради многото проблеми в тима преди мача със Славия. Двата отбора завършиха наравно 0:0.

"Доста проблеми преди мача като окомплектоване на състава, наказания и контузии. На загрявката отново имахме проблеми, после по време на мача също. Тук на преден план излиза това дали имаш равностойни промени в състава си. Разчиташе се повече на това, някой да допусне грешка. Притеснение при играта с топка, което не трябва да го има, защото трябва да има наслада от футбола. Закономерен резултат.

Загубихме откъм острота и е нормално като загубиш острота в атака, нещата да се променят. Тук и картоните тежат, както и контузиите. Ширината на състава е много важна на този етап от първенството“, каза още той за проблемите с контузени футболисти.

Мисля че 4-5 човека не са готвили подготовка със състава, присъединиха се късно. Нормално е в такъв случай. Оказа се, че в подготовката също е имало проблеми, имало е вирус, не са се случили нещата по най-добрия начин в Турция. Нормално е, тези, които си присъединиха късно, да отпадат от състава.

Докато има някакви шансове, не може да си позволим да не се борим. Предстоят 3 домакински мача, там трябва да търсим трите точки. Не съм крил никога, че имам сантименти към този клуб. Ще се отнесем професионално към двубоя. Пожелавам успех във финала на Ботев Пловдив, но трябва да направим всичко възможно в Кърджали да търсим и дано да намерим пълния комплект от точки", каза Киров.