Треньорът на Крумовград - Станислав Генчев коментира загубата на неговите играчи с 1:4 от ЦСКА в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Той заяви, че резултатът не отговаря на крайния резултат.

"Много добро първо полувреме. Вкарахме гол и имахме още 3-4 ситуации. ЦСКА без положения ни изравни. Това се дължи на класата, която имат. Второто полувреме не стояхме добре, но не оставяхме много шансове. Не си проведохме контраатаките, както искахме. Получихме гол от безобидна ситуация. Вторият гол може би ни пречупи. Паднахме психически и ЦСКА правеше каквото си иска на терена в последните 10 минути. За мен обаче резултатът не отговаря на показаното на терена.

Освен че успяхме да отбележим, създадохме опасни контраатаки. Нещата бяха по-добре, но трябва да отбелязваме поне два гола срещу силни отбори. Много трудно с един гол ще успяваме да го държим.

Почти нямаме флангови играчи. Налага се да играем 3-5-2. Имаме четирима добри централни защитници, в средата добри футболисти и в нападение. За съжаление, Луан и Рапосо дълго отсъстваха. След като Рапосо напусна терена, се отрази на нашия отбор. Не са готови още. Когато се върнат, ще имаме по-силна офанзивна мощ.

Тази седмица за пръв път имахме четири тренировки. През паузата ще обърнем внимание на играта в защита, преходите в атака, подкрепа на атаката, позициите на терена. Всичко това трябва да го тренираме. Все още е странно на футболистите в тази система. Ще свикнат и ще сме много по-добри", каза Генчев.