Треньорът на Ботев (Враца) - Даниел Моралес изрази разочарованието си след загубата с 0:4 като гост на Локомотив (Пловдив) в последния мач от третия кръг на efbet лига.

"Знаехме силните страни на Локомотив, но проблемът на нашия отбор по някой път е липсата на търпение – да изчакаме правилния момент за преса. Пресирахме един по един, тимът на Локо Пловдив получи пространства и се възползва от тях. В началото на мача те притежаваха топката, но ние контролирахме нещата.

Първият гол дойде от наша грешка при статична ситуация. След това при грешка при нашата преса, топка бе пратена зад нашата защита, липса на комуникация и ни вкараха второ попадение. През втората част създадохме положения, дори и преди червения картон бяхме по-добрият отбор на терена. За мен, този резултат 4:0 не е реален, но това са 3 точки, които изпуснахме.

Понякога ни липсва по-добра комуникация и по-добър синхрон. Трудно е да играеш с най-добрите отбори. Ще играем мач за мач и ще подобрим потенциала, който има нашият тим. Трябва само да имаме характер", каза Моралес.