Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, коментира предстоящия сблъсък с Левски от 27-ия кръг на Първа лига. Специалистът даде официална пресконференция. На нея коментира и бъдещето на Якуб Пьотровски.

"Аз се надявам стадионът да бъде пълен и да стане един добър мач. Мисля, че отборът е добре. След паузата с Локомотив (Пловдив) и мисля, че е добра кондиция. Нямаме притеснения. Искам да стане добър мач. Мисля, че отборът е добре психологически, физически и технически, така че ние ги чакаме мачовете един след друг", започна Дерменджиев.

"Мен не ме интересува. Аз вярвам в българските съдии и мисля, че ще се справят. Тошко (б.р. Тодор Неделев) се подобрява значително и днес след тренировката ще видим дали може да е в групата."

"Ники (б.р. Николай Костов) е един много добър треньор, който вече показва стила си в Левски. Аз много го харесвам като човек и позитивното му отношение към футбола и изобщо, и дори и към медиите. Той винаги е много сдържан и прецизен в изказванията си", допълни треньорът на Лудогорец.