Без двама футболисти ще бъде Етър за гостуването на ЦСКА 1948. Капитанът Крум Стоянов и новото попълнение Илкер Будинов пропускат срещата поради контузии. Треньорският щаб обаче има достатъчен избор от играчи за групата и за стартовия състав.

"Виолетовите“ играят в понеделник от 20:30 ч. на стадиона в Бистрица срещу ЦСКА 1948, където ги очаква трудно изпитание. Главен съдия е столичният рефер Стоян Арсов, ВАР-арбитър е Волен Чинков, а съдийски наблюдател – Костадин Гергинов. Домакините ще бъдат водени от временен треньор в лицето на Николай Панайотов, след като досегашният наставник Атанас Рибарски бе освободен след загубата с 1:0 от "Крумовград“.

"Готвихме се както за всеки мач. Изпитваме малко затруднения с анализирането на съперника, защото са с нов треньор, имат около 40 футболисти и нямаме ясна представа с какъв отбор ще излязат. Но това са 40 отлични играчи и който и да пуснат, този отбор има класа.

Но ще си търсим нашите шансове. Трябва да играем компактно и затворено между линиите и да търсим в атака качествата на нашите футболисти. Концентрирано през 90-те минути. Ако досега сме играли на 80 % от възможностите си, сега трябва да сме на сто процента от първата до последната минута на мача“, коментира старши треньорът Емануел Луканов.