Стамен Белчев проведе първа тренировка като старши треньор на ЦСКА. Той бе представен пред играчите от изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

"Изключителен позитив е, че Стамен Белчев е добре запознат с отбора, предвид краткото време, с което разполагаме до следващия важен мач. Той е човек от "кухнята“ на ЦСКА, тренирал е и много от младите момчета във втория отбор. Вярваме, че Стамен, заедно със своя екип, най-вече Анатоли Нанков, който добре знае каква е значимостта на емблемата на клуба, ще успеят да изградят един отбор със силен характер, непримиримост и атакуващ облик на терена. Това е категорично изискване, което имаме към новия треньор,“ подчерта Филипов.

"За нас като ръководство е важно да развиваме младите ни футболисти и те да получават своя шанс. Това беше поставено като условие пред Стамен Белчев и екипа му и вярваме, че няма по-подходящ човек от него да се справи със задачата. Познава качествата и характера им, което ще му помогне да ги интегрира в най-подходящия за тях самите момент. Оптимисти сме, че въпреки краткото време, с което разполага, Белчев ще успее да промени най-важните компоненти от играта и да тръгнем във възходяща линия,“ каза Стоян Орманджиев.

Утре в 10:00 часа Белчев ще даде пресконференция. В нея лично ще сподели визия и емоции след назначаването си за наставник на първия отбор на ЦСКА.