Доказахме на терена, че сме по-класния отбор от този на Спортист (Своге) и заслужено спечелихме баража. Това заяви треньорът на юношеската формация на Берое (до 17 години) Иван Желев, който води представителния тим на Берое в баража срещу Спортист (Своге) за оставане в елита.

Берое победи Спортист (Своге) с 1:0 в бараж за място в efbet Лига през следващия сезон.

След двубоя треньорът на Берое Иван Желев поздрави играчите си за успеха. Той благодари на феновете на тима, които са пътували до Велико Търново, за да подкрепят отбора.

"Ясно е, че в нашия отбор има по-класни футболисти – посочи Желев. -  Важно беше да го докажат. Радостното е, че днес нещата се получиха, макар че допуснахме гол. Видя се, че има нарушение. Хубавото е, че издържахме и победихме. Не искам да коментирам нещата, които са били досега. Важно е какво ще се случва в клуба оттук нататък. Това ме интересува. Имаше промяна в начина, по който искахме да играем. Имахме предимството нашият противник да не знае как ще играем. В дните, които имахме, анализирахме противника и се подготвихме добре.

Ръководството ще решава какво ще се случва. Лично аз няма как да водя отбора, защото лицензът, който притежавам, не ми позволява".