Халфът на Лудогорец Тодор Неделев обяви след победата на разградчани над Етър (4:0), че днес е искал да стане играч на мача тази вечер заради загиналия вчера в автомобилна катастрофа Ферарио Спасов.

Всички знаем какво се случи вчера. Ферарио Спасов почина. Изкавам съболезнования на всичките му близки. Излязох и исках да стана играч на мача заради него. Уникален човек и треньор. Такава е съдбата. Много ме боли и ми и много тежко от това, което се случи. Дано да е на по-добро място.

Иначе мачът започна по най-добрия начин за нас. Отбелязахме ранен гол. Знаехме как ще играе Етър - на контраатака и с ритане на топката. Можехме да отбележим още голове.

Не получавах шанс заради Ивайло Петев. Не знам каква беше причината. Може би не ме е харесвал. Радостен съм, че Георги Дерменджиев ме пуска в игра и гледам да се отплатя. Радостен съм, че вкарах гол.

Когато си спокоен и играеш своята игра, нещата се получават. В предния мач победихме един от грандовете на Турция. Сега е най-важното да си починем и после да се подготвим за следващите мачове", каза Неделев.