Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в среща от 10-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в петък (22.09) от 20:00 ч. на стадион "Христо Ботев“.

Повече информация относно организацията в деня на мача може да намерите в следващите редове:

- в 10:00ч. отвори фен магазинът на "Колежа"

- в 12:00ч. отвори билетната каса откъм ул. "Богомил"

- в 17:00ч. ще отвори билетната каса на трибуна ЮГ

- в 17:30ч. ще отвори паркингът, като парко-билети може да закупите от фен магазина на "Колежа" на цена от 10 лева. Пропуските ще важат до края на мача с "червените". Напомняме, че МВР ще осъществява пропускателен режим на всички МПС-та в деня на мача посредством КПП-та. За преминаване през тези пунктове ще е необходимо да предоставите закупения парко-билет или сезонна парко-карта.

- в 18:00ч. ще бъдат отворени вратите на стадиона

Клубът е подготвил следните изненади за феновете в близост до фен магазина:

- 19:00 - 19:30 - фен среща с Мохамед Брахими и Димитър Папазов

- 19:00 - 20:00 - нашите приятели от "Тон Бонбон" ще забавляват всички малки привърженици с рисунки по лицата и много игри с награди;

- 18:00 - 20:00 - генералният спонсор на клуба - WINBET, ще предостави speedometer, на който всеки ще може да премери силата на своя удар.

На полувремето ще изтеглим победителите от томболата за притежатели на Клубни карти. Трима късметлии ще спечелят една от следните награди - електрическо колело в клубните цветове, мачова фланелка или артикул от новата колекция Ботев х Lazarini.