Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов сподели мнението си след мача на тима с Арда. Двата отбора завършиха наравно 0:0.

"Не съм доволен, но има и такива мачове. Дали са се поуспокоили, дали правим едни и същи грешки, но така е във футбола. В оставащите мачове искам победи, искам да се раздават. По принцип в днешния мач противникът не играеше, лежеше, симулираше, накъсваше играта непрекъснато, нямаше динамика. Имахме много положения, не можахме да отбележим, те май имаха едно положение, това беше. Надявам се, че ще почнем и да бележим.

Смятам, че на този етап не би трябвало да се пипа форматът, пробвахме и с 12 отбора, и с десет. Ако останем с по-малко отбори, интересът няма да се повиши. Не е редно - за да го угодим на телевизията, трябва да правим всякакви фикфлации. А пък тя не плаща такива пари, че да може заради нея да правим някакви жертви.

Мисля, че Славия няма шанс да стигне до баража за Европа. На Тони Тасев му е предложен договор, остава той да реши. Не виждам за Загорчич защо ме питате, не е имало нищо, което да застрашава неговото място. Ако търсите интрига, ще ви кажа: добре сме, не се радвайте", каза Стефанов.