Отборът на Тодор Неделев и Дани Кики успя да победи драматично формацията на Димитър Тонев и Станислав Шопов по време на зимния турнир REFAN Winter Cup, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Двубоят премина много драматично на едно от най-новите футболни игрища в район "Южен", като Неделев и компания се наложиха след изпълнение на дузпи.

Първата част завърши с аванс от един гол за по-младата формация, в чийто състав бяха Димитър Тонев, Станислав Шопов, Християн Петров и Станислав Работов, а наставления отвън даваше Лъчезар Балтанов.

Попадението реализира Димитър Тонев в края на първото полувреме след добре изработена комбинация.

След почивката съставът на Тодор Неделев, Дани Кики, Васил Гуджев и Мартин Димитров взе инициативата и изравни още в първите минути, след заучено изпълнение на тъч, а точен бе Дани Кики.

До края на редовното време попадения не паднаха, а при дузпите по-младите футболисти пропуснаха веднъжт от бялата точка и отпаднаха от надпреварата.

Във финала, който е по-късно днес, Неделев и компания ще спорят за трофея срещу отбор "Надежда", съставен предимно от футболисти от Асеновград.