Андрей Йорданов е един от основните футболисти на Пирин, като е неизменен титуляр при "орлетата“. 22-годишният бранител сподели пред "Фокус" очакванията си за предстоящия сблъсък с Ботев (Пловдив).

 - Влизате в мача с Ботев в приповдигнато настроение с оглед добрите резултати напоследък. Какви са очакванията ти за сблъсъка?

 - Очакванията ми са да направим един добър мач и да се поздравим с победата. Тренирахме добре през седмицата и мисля, че сме способни да победим.

 - Спечелването на една точка влиза ли във вашите планове или целта е само победа?

 - Целта е победата, но и точката би бил добър резултат срещу отбор от ранга на Ботев.

 - С идването на Иво Тренчев отборът играе много по-добре, а за това говори и натрупаният точков актив. Какво успя да промени за краткото време, от което е начело?

 - Иво Тренчев е добър треньор и човек. Радвам се, че ми гласува доверие. Мисля, че бързо се адаптирах към неговите изисквания. Аз се присъединих на по-късен етап в отбора и не знам как е било преди това.

 - В последните дни се спекулира за проблеми по високите етажи в Пирин. Това влияе ли на вас футболистите или не обръщате внимание на информациите?

 - Не обръщаме внимание на спекулациите. Концентрирали сме се изцяло върху предстоящите мачове.

 - Това ще е първи мач за теб на стадион "Христо Ботев". Какво знаеш за "Колежа" и атмосферата, която феновете създават?

 - Изключителен стадион със страхотна атмосфера. Надявам се да се получи хубав мач.

 - Ти си един от футболистите с най-постоянни и силни изяви в Пирин. С оглед наближаващия зимен трансферен прозорец - какво е твоето бъдеще?

 - В Пирин се чувствам страхотно, надявам се да продължа със силните изяви. На този етап мисля само за оставащите три мача. Нека минат те и тогава ще видим какво ще е моето бъдеще.