Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата с 1:3 от Лудогорец в дербито на 21-вия кръг в Първа лига.

"Допуснахме много елементарно втори и трети гол. Малко се подведохме по емоцията, вместо да изиграем мача като второто полувреме. Ако искаш да се борим за предни класирания, не трябва да допускаш такива голове. Изиграхме мача, както искахме. През второто полувреме Андреяс ако беше вкарал едно от положенията си, щяхме да се върнем в мача. Има и такива мачове, в които трябва да играем по-умно. Благодаря на нашите фенове, които почти напълниха сектора и ни подкрепяха", започна Илиев.

"Ние допуснахме грешки за втория и третия гол, но не са заради липсата на футболисти. Почнахме с 4-5 юноши от нашата школа и се представиха на ниво. Малко се подведохме по резултата и емоцията. Не мисля, че сме отбор, който като вкара да се прибира. В 15-а, 20-а минута не можеш да пазиш резултата".

Мачът го изиграхме както искахме. Създадохме добри ситуации, за да вземем нещо. Не може обаче да допускаме такив грешки. Като не побеждаваш няма добри моменти. Ще се стремим срещу ЦСКА да се представим по-умно и по по-добър начин", допълни Илиан Илиев.