22-годишният нападателят Денислав Ангелов е поредното ново попълнение на "виолетовите“. Днес той парафира договор с клуба и от 19 юни започва подготовка с тима за новото първенство в елита.

Денислав Ангелов за последно бе в "Добруджа“, където стана голмайстор на отбора в изминалото първенство с 9 попадения, вкарани в 30 мача. Висок е 174 см и тежи 76 кг. Роден е на 8 юни 2001 г. и е юноша на "Черно море“, като за първия тим има 28 мача, а през 2021 г. бе под наем в ЦСКА 1948. После премина в клуба от Добрич, с който се раздели след изтичането на договора си. Бил е юношески и младежки национал.

"Потърси ме ръководството на "Етър“ и се разбрахме. Отборът влиза в Първа лига, а аз искам да получа шансове да играя там, да помогна с каквото мога на отбора, те да ми помогнат да израсна и да си бъдем полезни взаимно. С Емануел Луканов се познаваме от "Черно море“, където ми беше треньор на юношите и шеф на школата. Върнах се за малко във Втора лига в Добрич, където изпълнихме целта, но искам да намеря боето бъдеще другаде и избрах "Етър“. Познаваме се с почти всички футболисти тук. Играя като централен нападател и знам, че от мен се очакват голове. Аз също ги очаквами ще дам всичко от себе си!“.

Днес с клуба нов договор подписа настоящият наставник Емануел Луканов.