Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal, че е доволен от представянето на "белите" в мача срещу ЦСКА в неделя. Двата отбора завършиха наравно 1:1 на стадион "Българска армия".

"Играхме добре на "Армията", можехме да спечелим мача и щеше да е справедливо! Славия се развива, от мач на мач играем по-добре. Имаме момчета от школата, които заслужават да получат своя шанс. Видяхте Кристиян Стоянов срещу ЦСКА - страхотен! Чунг, Роберто, имаме много талантливи рожби на Славия.

Пожелавам успех на Филип Кръстев в Лос Анджелис! Радвам се за него. Той стигна дотам, защото някой го продаде на "Сити Груп". Хубаво е да се казват нещата, както са. Аз иначе мога да кажа, че имам принос за Деветоюнския преврат. Ломел осъществи трансфера му.

Според мен този сезон отново Лудогорец ще е най-добрият отбор в България. ЦСКА е колеблив, очаквах повече от ЦСКА 1948, но ги видяхте вчера срещу Хебър. Може би освен на рибари трябва да започнат да залагат и на мечкари, ха-ха.

За Левски какво да кажа - те са крак от маса. Тежко е вместо да се събуждаш всеки ден със 100 лева под възглавницата, да си с още хиляди левове назад", каза Стефанов.