Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за последния мач за 2023 година. "Моряците“ приемат тима на Славия в среща от 20-ия кръг на efbet Лига. Сред избраниците на специалиста не попадна Мазир Сула, който е с наказание за една среща заради червения картон в мача с Етър. Аут е още контузеният Цветомир Панов, както и възстановяващият се от операция Брено Тейшейра.

Двубоят между Черно море и Славия е в събота, 9 декември от 15 часа на стадион "Тича“ във Варна. Билетите за срещата вече са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Ивентим. В деня на мача те ще се продават на касите на стадиона, които отварят в 13 часа.

Главен съдия на срещата е Георги Кабаков, с помощници Йордан Петров и Светослав Енчев. Четвърти съдия ще е Красен Георгиев, а за ВАР ще отговаря Кристиян Колев с асистент Светослав Стойчев.

Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса.