Капитанът на Черно море - Даниел Димов, коментира предстоящите битки на отбора до края на сезона. Ето какви са очакванията на лидера на "моряците".

"Ще продължим да даваме максимума от себе си във всеки един от оставащите шест мача, и да поддържаме постоянно добро игрово ниво. Сега обаче мислим за гостуването в Благоевград, тъй като Пирин е коренно различен отбор през втория дял с новия си треньор. За нас е много важно да спечелим, за да може в плейофите да приемем ЦСКА на "Тича“, сподели Димов пред Nostrabet.com.

"Ние не гледаме какво стави при конкурентите, а и не е редно да ги коментирам, тъй като сме съсредоточени единствено към нашите изяви. Ние искаме Черно море да играе така, както го правеше досега през сезона и в оставащите срещи. Искаме също да продължим да сме зависими само от себе си."

"Отдавна се научихме да играем под напрежение и лесен мач за нас няма. С много усилия и работа стигнахме дотук и трябва да продължим по същия начин, тъй като първенството навлезе в решителната фаза и всяка грешна стъпка е възможно да се окаже непоправима", допълни Димов.