Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, говори пред медиите преди предстоящото гостуване на Крумовград от пети кръг на Първа Лига. Двубоят в Пловдив ще се проведе в понеделник от 21:15 часа.

"Очаквам да стане хубав и динамичен двубой. За новак, Крумовград притежава добри играчи“, започна треньорът

“Единственият натиск е от времето. Всяка една седмица е важна да променим облика. Отборът е действително изграден от добри играчи. Никола Илиев го познавам още от юношеска възраст, след което му изгледахме няколко мача от примаверата. Радвам се, че избра нашия клуб. С качествата, които притежава ще бъде основен играч и надявам се да бъде в националния отбор", добави Рибарски.

“Не е тайна, че има интерес към наши играчи. Ние също имаме интерес към други играчи. Моята цел е да се фокусираме върху играчите, с които разполагаме, за да можем да стигнем по-бързо до техния максимален потенциал и да го развиваме, а не да ги заменяме."

“Поуките от мачовете с ФКСБ са, че непредизвиканите грешки се наказват и това струва доста скъпо. Трябва да сме максимално концентрирани и ефективен в противникото наказателно поле. С времето ще се изчисти това. Имаме европейско ниво да се представяме по-добре.", продължи Рибарски.

“Няма треньор, който да каже, че липсата на Ивайло Чочев не се е отразила. Надявам се възстановяването да е преминало добре. Той положи доста усилия за това", каза още старши треньорът на отборът от Бистрица.