Треньорът на Хебър - Любослав Пенев остана доволен както от играта, така и от резултата при победата на тима му срещу Етър с 5:2 във Велико Търново.

"Доволен съм и от играта, и от резултата, който постигнахме. Създадохме ситуации и вкарахме голове. Това е моделът, който изграждаме и се получава, не винаги разбира се. Предишните мачове също бях доволен от играта, но имаше неща, които трябваше да се коригират.

Хубавото е, че създаваме ситуации. Старанието на футболистите, особено след 2:2. След първия гол имаше може би някакво отпускане. Може би през главите им минаваше, че мачът е приключил. Ние сме в средата на първото полувреме. Постигнахме добър резултат. Има си причини за негативна серия, които не са свързани с нашата игра. Пауза има, искаме да играем купа. Чакаме от футболния сюъз - знаем датата, чакаме часа. Живот и здраве другата събота ще имаме мач за купата.

Всички се справят много добре. Когато вкарваме, целият отбор е виновен. Когато получаваме голове, виновен е целият отбор. Трябва да продължаваме по същия начин. Много колективно. Не знам за какво насилие става въпрос и какво гледа съдията. Критерият не е еднакъв. Фалове срещу нас не се наказват с картони, фалове срещу Етър се наказват с картони. Това е през целия мач. Не знам за какво насилие става въпрос", каза Пенев.