Президентът на Спартак Варна Павлин Николов призна по време на представянето на новия треньор на отбора - Валентин Илиев, че в клуба са имали шест варианта за човек, който да замени на поста Димитър Димитров - Херо.

Павлин Николов допълни, че ръководството на клуба са избрали Валентин Илиев, защото той е млад и амбициозен треньор. Президентът на Спартак Варна каза, че целите, които са пред клуба са завръщане в елита през следващата година и вкарване на втория отбор във Втора лига.

"За да можем да развиваме нашата школа и нашите играчи, ни е нужен отбор в Б група", обясни Николов на пресконференцията.

Президентът допълни, че е доволен, че Валентин Илиев е приел да работи с първия отбор и че вярва в екипа, който е събран и че той може да изпълни зададените цели.

"Имахме преговори с други специалисти. Имаше списък с шест треньора. Съветвал съм се със сериозни хора. Няма да крия, че съм се посъветвал дори с Херо", призна още Павлин Николов.

За Валентин Илиев президентът призна, че той е млад и амбициозен специалист, който е допаднал на бившия наставник Димитър Димитров и на него. Николов призна, че изборът на бившия капитан на ЦСКА за треньор не е случаен.