Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев разкри, че разградчани са получили оферти за нападателя Кирил Десподов. Той говори, след като "зелените" вдигнаха 12-ата си титла на България.

"Много необичаен начин за празнуване. Действително емоциите малко утихнаха предвид финала на първенството. Децата заслужаваха едно такова празненство. Дойдоха над 3000 човека и им благодаря, благодаря и на тези, които ни подкрепяха по време на сезона.

Всяка една титла е била трудна само по себе си. Тази титла беше много тежка. Явно Ивайло Петев е орисан да се справя и то по трудния начин. Благодаря му много, защото помогна на Лудогорец в най-трудния момент, както знаете – приятел в нужда се познава. Желая успех на всички български отбори. Всички знаят колко важно е да имаме възможно най-много отбори в европейските клубни турнири.

Аз се доверявам изцяло на треньора, който каза, че отборът е готов. Имаме тежък жребий в квалификациите на Шампионска лига, защото Балкани не се страхува да атакува. Надявам се с помощта на нашата публика да отстрани Балкани.

Не само за Кирил Десподов, за много наши играчи има оферти. За Игор Тиаго рекорден и страхотен трансфер. В момента в Бразилия изключително много се коментира този трансфер. Вече за бразилците много по-атрактивно звучи българското първенство. Това е двоен удар за Лудогорец.

Шампионска лига е една мечта. Хората, които следят футбол отблизо знаят, че вече много по-трудно се влиза там, но искаме да бъдем там, защото сме били и знаем какво е“, каза Петричев.